Restaurants op Curacao met een prachtig uitzicht

Altijd al eens willen uit eten met uitzicht op zee? Kom dan gauw naar Curaçao om dit te doen. Er zijn zoveel restaurants op het eiland te vinden maar de een heeft natuurlijk een mooier uitzicht dan de ander. Hieronder vind je aantal drie waar jij kan genieten van een prachtig uitzicht met lekker eten.

  • Mood, dit restaurant vind je naast Cabana. Hier kan je onder andere heerlijk dineren maar ook relaxen op een strandbedje. Tijdens het diner en lunch zijn de tafels prachtig aangekleed en het heeft een chique sfeertje. Je hebt een fantastisch uitzicht op de zee en kan genieten van de mooiste zonsondergang. 
  • Hemingway, dit is een restaurant dat ligt aan Mambo beach. Als je de boulevard op loopt bij mambo beach dan loop je helemaal door naar het einde en daar vind je Hemingway. Je hebt hier een geweldig uitzicht over de zee en kan hier lekker dineren. Heb je alleen zin in een drankje? Dan zit je hier ook op de juiste plek. 
  • Scuba lodge restaurant, een restaurant in Pietermaai. Vanaf de buitenkant kan je niet zien hoe mooi het is. Je kan hier dus eigenlijk zo voorbij lopen. Doe dit echter niet want dit restaurant wil je niet missen. Het pand is heel kleurrijk van buiten en dat zie je ook terug in het restaurant. Het is erg knus en sfeervol ingericht. Scuba lodge geeft je een echt vakantiegevoel door de relaxte sfeer die er hangt. 

Dit zijn een paar restaurants waar jij kan genieten van heerlijk eten en een prachtig uitzicht. Natuurlijk is dit pas een klein deel van alle mooie restaurant die het eiland heeft. Maar zo heb je alvast een aantal restaurants waar jij naar toe kan als je even uit je studentenhuis op Curacao wilt. 

Social Share

Post Comment

Your email address will not be published.*