Wonen op Curacao

Benieuwd hoe het leven op een eiland eruit ziet? Lees dan gauw verder want wij vertellen er graag meer over. Ten eerste is het altijd warm, je kan elke dag genieten van de heerlijke zon. Het regent soms natuurlijk ook maar dit is dan een kleine bui. Op een vrije dag kan je lekker genieten op het strand of aan het zwembad. Er zijn talloze stranden te vinden waar jij kan relaxen. Je kan hier ook snorkelen of duiken, zo zie je de mooiste vissen en misschien wel schildpadden. Er zijn ook veel beachclubs, waar jij onder andere een goede cocktail kan drinken. Aan het strand vind je ook veel restaurants waar jij heel wat avondjes uit eten kan.

Ben je een echt feestbeest? Dan zit je op Curaçao ook goed. Feestjes zijn er namelijk genoeg. Er is altijd wel ergens een happy hour waar jij goedkoop je drankjes kan halen. Wil je nou met je voetjes in het zand feesten of in een zwembad? Het kan allemaal! 

Op Curacao neemt iedereen de tijd, het gaat allemaal op het dooie gemak. Dit is compleet anders dan in Nederland. In Nederland moet alles gehaast maar hier hebben ze geen haast. Voor de laatkomers onder ons is dit erg prettig.

Het leven in een studentenhuis 

Dit is misschien wel jouw eerste ervaring in het buitenland voor een langere tijd. Hier hoef je echter niet bang voor te zijn. Je ontmoet gelijk veel mensen en je gaat een geweldige tijd hebben. Het voordeel van een studentenhuis is dat je bijna nooit alleen bent. Je maakt heel snel vrienden en je kan met iedereen het eiland verkennen. Heb je toch even tijd voor jezelf nodig? Dan kan je natuurlijk gewoon naar je kamer gaan en rustig een serie kijken. Wanneer je in een studentenhuis woont dan hoef je waarschijnlijk ook niet alleen te koken. Er is altijd wel iemand die samen wilt koken. Zo kan je de kosten en het werk ook delen. Ook is er veel gezelligheid in het huis.

Vaak worden er ook feesten georganiseerd in het studentenhuis zelf. Hier kan je dus zelf de muziek regelen en alle drank zelf inslaan. Je hoeft je op Curaçao dus nooit te vervelen in jouw studentenkamer op Curaçao.

Mocht je even geen zin hebben in een feestje maar wel even uit huis willen. Dan kan je ook een avond gaan beachvolleyballen of beach tennissen. Dit is ook een erg leuke bezigheid. Dit heb je in Nederland waarschijnlijk nog niet veel gedaan. Ga dit zeker doen, je bent namelijk lekker aan het sporten op het strand en geniet van een leuke avond. 

Op het eiland is dus genoeg te beleven en je zult je nooit vervelen!

Social Share

Post Comment

Your email address will not be published.*