Bootfeesten op Curaçao

Als je op Curaçao bent dan wil je natuurlijk ook een bootfeestje maken. Stiekem wel meer dan een. Gelukkig zijn er op Curaçao genoeg bootfeestje te vinden. Je kan met je huisgenoten uit jouw studentenhuis op Curaçao hier naar toe gaan. Je denkt hoe gaat zo’n bootfeestje er nu aan toe? Dit zullen wij jou vertellen. 

Wanneer je naar een bootfeestje gaat dan zit je met een grote groep op een boot. Deze boot is vaak een catamaran. Op de voorkant van de boot is vaak een groot net waar je lekker kan chillen. Hier kan je een kussen op leggen zodat je lekker kan zitten. Tijdens een bootfeestje wil je natuurlijk muziek en hier wordt ook zeker voor gezorgd. Er is vaak dj die jou vermaakt met hele leuke dans plaatjes. Je zult dus zeker niet stil zitten op de boot. 

Zwemmen en snorkelen

Je vaart vaak eerst een stukje en daarna gooien ze ergens het anker in het water zodat je ook kan zwemmen. Het is namelijk vaak heel warm dus afkoelen in het water is dan zeker nodig. Sommige mensen nemen ook een luchtbed mee zodat je lekker op het water kan dobberen.  Lees hier alles over een kamer huren op Curacao

Op elk bootfeestje is natuurlijk een bar waar jij jouw drankjes kunt halen. Is dit nou een Amstel Bright, een mixdrankje of een soft drink? Het kan allemaal. Het is wel belangrijk om genoeg water te drinken tussendoor want het kan soms erg heet zijn en je wilt natuurlijk niet uitdrogen. 

Waarschijnlijk als je deze verhalen hoort wil je het liefst gelijk naar een leuk bootfeest! Gelukkig zijn er op Curacao altijd bootfeestjes dus je gaat er zeker een meemaken!

Social Share

Post Comment

Your email address will not be published.*